English Version
Changua is a typical breakfast in Bogota, the capital of Colombia and it served with bread on the side. This soup can be eaten at any time of the day Ingredients
(4 servings)4 cups milk
2 cups wáter4 eggs
½ cup chopped fresh cilantro, plus more for serving
3 scallions chopped
Salt and pepper
Bread with butter to serve
Directions
Place the milk and water in a medium pot and bring to a boil. Add the onion, salt and pepper and cook for 3 minutes. Reduce the heat to medium and add the eggs without breaking them. Let the eggs cook for 3 minutes and add the cilantro. Serve warm with bread on the side and garnish with fresh cilantro. Spanish Version
Changua es un desayuno tipico en Bogota, la capital de Colombia y se sirve con pan. Esta sopa de puede comer a cualquier hora del dia.
Ingredientes
(4 porciones)4 tazas de leche
2 tazes de agua4 huevos
½ taza de cilantro fresco picado, un poco mas para servir
3 cebollines picados
Sal y pimiento
Pan con mantequilla para servir
Direcciones:
Coloque la leche y el agua en una olla mediana y llevar a ebullicion. Agregue la cebolla, sal y pimiento y cocine por 3 minutos. Reducir el fuego a medio y añadir los huevos sin quebrarlos. Deje que los huevos se cocinen por 3 minutos y agregue el cilantro. Sirva caliente con pan al lado y adorner con cilantro fresco.
No comments:
Post a Comment