Sunday, November 20, 2011

CHANGUA (COLOMBIAN EGG AND MILK SOUP)




English Version
Changua is a typical breakfast in Bogota, the capital of Colombia and it served with bread on the side. This soup can be eaten at any time of the day

Ingredients
(4 servings)

4 cups milk
2 cups wáter
4 eggs
½ cup chopped fresh cilantro, plus more for serving
3 scallions chopped
Salt and pepper
Bread with butter to serve

Directions
Place the milk and water in a medium pot and bring to a boil. Add the onion, salt and pepper and cook for 3 minutes. Reduce the heat to medium and add the eggs without breaking them. Let the eggs cook for 3 minutes and add the cilantro. Serve warm with bread on the side and garnish with fresh cilantro.


Spanish Version
Changua es un desayuno tipico en Bogota, la capital de Colombia y se sirve con pan. Esta sopa de puede comer a cualquier hora del dia.

Ingredientes
(4 porciones)

4 tazas de leche
2 tazes de agua
4 huevos
½ taza de cilantro fresco picado, un poco mas para servir
3 cebollines picados
Sal y pimiento
Pan con mantequilla para servir

Direcciones:
Coloque la leche y el agua en una olla mediana y llevar a ebullicion. Agregue la cebolla, sal y pimiento y cocine por 3 minutos. Reducir el fuego a medio y añadir los huevos sin quebrarlos. Deje que los huevos se cocinen por 3 minutos y agregue el cilantro. Sirva caliente con pan al lado y adorner con cilantro fresco.

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